شیخ عبدالرحیم تاج الدین «اشرف الادباء»
شیخ عبد تاج الدین اهل و ساکن روستای درده فیروزکوه وارد مجلس شورای ملی شد.
نمایندگان این دوره 160 نفر بودند که از طبقات و اصناف شش گانه (شاهزادگان قاجار ، اعیان و اشراف،علما و طلاب ، ملاکین و فلاحین ، تجار و اصناف) بوده است
مجلس در مورخه 14 مهر ماه 1285 شمسی در کاخ گلستان با حضور مظفرالدین شاه شروع به کار نموده و جلسات مجلس در همین محل بود و وکلا بر روی زمین می نشستند سپس مجلس به کاخ و باغ بهارستان منتقل شد .
اشراف الادبا در سال 1320 شمسی دارفانی را وداع و در مشهد مقدس مدفون گردید.
فیروزکوه در 24 دوره نمایندگی قبل از انقلاب دارای نمایندگانی در مجلس شورای ملی بود که عبارتند از : در مجلس دوم فیروزکوه نماینده ای نداشت . در دوره سوم «شیخ حسن اقازاده» برگزیده شدکه در 26 صفرقبل از تصویب اعتبارنامه استعفا داد . در دوره چهارم و پنجم میرزا محمد حسین صدرائینماینده فیروزکوه و دماوند در مجلس شورای ملی بود.
در دوره ی ششم تایازدهم میرزا صادق خان خواجوی (منتصر السلطان) نمیانده فیروزکوه بود .
سپس علی دشتی (صاحب روزنامه انتقادی ضفق سرخ) در دوره ی دوازدهم و سیزدهم نمایندگی این شهرستان را بر عهده داشت ؛ در دوره ی چهاردهم جواد مسعودی و در دوره پانزده و شانزدهم .
محمد علی مسعودی و در دوره ی هفدهم سید باقر جلائی موسوی و در دوره هجده و نوزدهم ، محمد علی مسعودی و در دوره ی بیستم قاسم مسعودی و در دوره های 21 و 22و 23 سید مجید محسنی مهر نماینده ی فیروزکوه در مجلس شورای ملی بود.
در دوره ی 24 و پایانی ناصر نور بخش دماوندی نمایندگی این شهرستان را بر عهده داشت که به وقوع انقلاب سال 1357 منجر شد