طراحی سایت
شنبه 1 دي 1403.
السبت 20 جماد ثاني 1446.
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفیکُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
  • پذیرش

  • مزایای تحصیلی

  • چرا طلبه شوم ؟

  • حوزه برویم یا دانشگاه ؟

  • فرهنگی

  • اسلام

 ثبت نام 

حوزه علمیه امام صادق علیه السلام فیروزکوه - دارالسیادة وشتان از برادرانی که در مقطع پایه های هشتم و نهم حداکثر سن 18 سال می باشند ، ثبت نام می ­کند.

اسلاید تبلیغات3

×

خطا

Cann't get any slider data to generate slide in module "mod_sp_smart_slider".

خوش بینی

خوش بینی

آسایش فکری، ثمره حس خوش بینی و اعتماد پاک به مردم است. خوش بینی فرد، تضمین واطمینان خاطر است. در مقابل، بدبینی انسان را از فعالیت و رشد فکری بازمی دارد و از توان او می کاهد. خوش بینی آدمی نشان دهنده ایمان محکم اوست که امید و پویایی را نصیب صاحبش می کند.

بدین ترتیب، دین داران واقعی با آراستگی به این ویژگی پسندیده، افراد جامعه را نیز به این امر فرا می خوانند و اجتماع خویش را به محیطی دل پذیر و سرشار از اطمینان و آرامش تبدیل می کنند. از پی آمدهای خوش بینی، جلب دوستی مردم و پیدایش الفت و صمیمیت است. از دیدگاه علی علیه السلام، نتیجه خوش بینی چنین است: «مَن حَسُنَ ظَنُّهُ بالنّاسِ حازَ مِنهُمُ المَحَبَّه؛ هر کس به مردم خوش بین باشد، محبت و دوستی آنها را پاداش می گیرد.» پس سزاوار است مسلمانان به گونه ای با یکدیگر رفتار کنند که ذره ای بدبینی و گمان نادرست در جامعه شکل نگیرد. بر این اساس، امام علی علیه السلام به یاران خود سفارش می کند که برپایه خوش بینی، با دیگران رفتار کنید و اگر دیگران به شما گمان نیک می برند، شما با رفتار ناشایست خود، به حس خوش بینی آنها پاسخ زیان بار ندهید و زمینه بدبینی آنان را به خود فراهم نسازید.

حضرت علی علیه السلام در جایی دیگر می فرماید:

من کذَّب سوءَ الظّنِّ بِاَخیهِ کان ذا عقلٍ صحیحٍ و قلبٍ مُستَریحٍ.

هر کس بدبینی خود نسبت به دیگران را تکذیب کند و به آن ترتیب اثر ندهد، صاحب عقلی نیرومند و سالم و دلی آسوده است.

پیام متن:

برای بهره مندی از فکری آسوده، و برقراری پیوند دوستی با دیگران، باید از خوش بینی مدد گرفت و از گمان های بد و بیجا پرهیز کرد.